Segíthetünk?+36-20-25-83541

Partium szállás

Találatok szűkítése
Ár kategória (fő/éj)
Régió
Tájegység
Város
Szállás kategóriák
(6)
(16)
(4)
(2)
(2)
(52)
Szállás jellege
(6)
(6)
(26)
(34)
(14)
(38)
(2)
(38)
(40)
(22)
(42)
(2)
(4)
(14)
Csomagtipus
Csomag tulajdonságok
Szolgáltatások
Szobafelszereltség

Partium 41 db

a következő 60 nap legjobb ajánlata alapján.
Szűrő
Rendezés
Rendezés
1
2
>
További 41 ajánlatunk van számára
Csodavár Panzió -
Pádis - panzió
Még nincs értékelve.
Kiemelt - utazás itthon, szállások itthon, magyar szállások
A Csodavár Panzió az Erdélyi Szigethegység Nemzeti Park park területén, csendes környezetben, de a fontosabb turista útvonalakhoz közel található. A 60 férőhelyes panzió 2 és 4 ágyas szobákkal, étkezőhelyiséggel rendelkezik.
Hegyvidéki
Dolina Panzió -
Erdődámos - panzió
Még nincs értékelve.
Kiemelt - utazás itthon, szállások itthon, magyar szállások
A Dolina Panzió a Barátka községhez tartozó Erdődámoson, egy festői környezetben várja vendégeit. A panzió felépítéséhez használt kerek farönkök felhasználási módjának, valamint a díszítő elemek hatásának köszönhetően a Dolina Panzió egyedi a környéken.
Falusi turizmus Hegyvidéki Téli sport
Pádisi Turistaház -
Pádis - panzió
Még nincs értékelve.
Kiemelt - utazás itthon, szállások itthon, magyar szállások
A Pádisi Turistaház az azonos nevű turisztikai településen, Pádison található, egy rendkívül népszerű területén az Erdélyi-Szigethegységnek, mely érdekes domborzatáról, változatos karsztformáiról nevezetes. A komplexum 40 férőhelyes, 7 faházzal és 4 panzió-jellegű szobával rendelkezik.
Hegyvidéki Sport és szabadidő turizmus
Virág Panzió -
Koltó - panzió
Még nincs értékelve.
Kiemelt - utazás itthon, szállások itthon, magyar szállások
Koltó egyik legszebb vendégfogadó háza a Virág Panzió. A Virág Panzió befogadó kapacitása 20 fő. Itt találkozik a régi a modernnel, a hagyomány a kényelemmel.
Falusi turizmus Városnéző
Góbé Csárda -
Nagyvárad - panzió
Még nincs értékelve.
A nagyváradi Góbé Csárda egy székely-magyar panzió. A főbejárat, díszes székely kapu Tamási Áron a nagy mesélő idézetével “Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne„. A szállás egy körkörös épületegyüttes belső udvarral, amit éjszaka zárt parkolóként, nyáron napvilág kerthelyiségként használnak. Az egész Góbé Panzió az otthonosság kellemes érzetét kelti, ahol a vendéggel beszélgetnek, számára családias környezetet teremtenek. A szálló befogadóképessége 45 fő.
Család- és gyerekbarát Konferencia Városnéző
Suior Baza -
Felsőbánya - 3 csillagos hotel
Még nincs értékelve.
Átlépve az ősi műépítészetet és népművészetet jelképező máramarosi kapu küszöbét, maguk mögött hagyhatják a mindennapok nyugtalanságát és a stresszt. Az Iza, Mara és Ignis kisszállók nevükkel vallanak a máramarosiak első lelki szimbólumairól, amelyeket szeretnek és mint valami kedves lényeket énekelnek meg.
Hegyvidéki Konferencia Sport és szabadidő turizmus Téli sport Városnéző Wellness
Posticum Vendégház -
Nagyvárad - panzió
Még nincs értékelve.
A Posticum jellegét tekintve kulturális, ifjúsági és pasztorációs központ. Az épület több funkciót lát el egyszerre: vendégház, étterem, diákszállás, konferenciaterem, kápolna, kultúrcentrum. A központ vendégháza menedéket nyújt mindazoknak, akik váradi tartózkodásuk alatt csöndes pihenésre vágynak. A vendégházban tíz 1- 4 ágyas szoba valamint egy 25 férőhelyes diákszálló használható. A 2 ágyas szobákban az ágyak igény szerint összetolhatók franciaágynak, vagy külön is használhatóak. 2010. máj 21-én megnyílt a vendégház új szárnya, ahol újra tíz 1-3 ágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére. A vendégház befogadóképessége összesen 83 férőhely.
Család- és gyerekbarát Városnéző
Abigél Panzió -
Koltó - panzió
Még nincs értékelve.
A panzió Koltón található, Nagybányától 10 km-re. A falu az elmúlt évtizedekben Petőfi-zarándokhellyé nőtte ki magát.
Család- és gyerekbarát Falusi turizmus Hegyvidéki Sport és szabadidő turizmus
Hostel Lan -
Nagyvárad - 2 csillagos hotel
Még nincs értékelve.
A Lan Hotel ideális hely a pihenésre azoknak a turistáknak is akik csak átutazóban vannak Nagyváradon. A szálloda alkalmazottai mindent megtesznek azért, hogy minél kényelmesebbé tegyék a szállodában töltött napokat.
Konferencia Városnéző
Carpathia Panzió -
Jádremete - panzió
Még nincs értékelve.
A “Királyerdő” (Padurea Craiului) és a Vigyázó (Vledeasa) hegység talalkozásánál, a Jádremete-i szoros csodálatos sziklafalainak lábánál, a Lesi gyűjtőtótól mindössze 4 km-re elhelyezkedő három csillagos Carpathia Panzió 54 férőhellyel, színvonalas szolgáltatással, úszómedencével várja kedves vendégeit.
Bababarát Bor- és gasztroturizmus Család- és gyerekbarát Falusi turizmus Hegyvidéki Konferencia Sport és szabadidő turizmus Téli sport Vízparti Wellness
Cota 1000 -
Felsőbánya - panzió
Még nincs értékelve.
Suior, kiváltképpen téli hegyi üdülőhely, ami különösen a sportkedvelők részére létrehozott létesítmények által válik ki, ennek az évszaknak megfelelően. A Mogosa hegytömb lejtőin elhelyezkedve, 3600 m hosszúsággal, a Suior Turisztikai Komplexum sípályái a közepes nehézségű sípályák közé vannak sorolva. A nehezebb területek örvendetes módon váltakoznak sima területekkel, ami egy különös bájt nyújt és a síelőknek egy állandó újdonság és adrenalin érzést. És „felérve a völgyből a hegyre” ... felfedezheted a Máramarost meghatározó két elemet, „a fát és a vizet”, olyan helyet fedezhetsz fel, amelyik összhangba hozza a hagyományt, a vendégszeretetet és a szépséget, olyan helyet, ahol a természet veled együtt lélegzik és él. Cota 1000 30 szálláslehetőséggel, étteremmel, konferenciateremmel rendelkezik, síelés után egy bárban fogyaszthatja el kedvenc italát vagy akár egy tavon fogyaszthatja el vacsoráját. Rusztikus és elegáns stílusa a szálláshelynek közelebb hozza a természetet és hatása a nyugalom és béke érzését kelti.
Hegyvidéki Sport és szabadidő turizmus Téli sport
Bió Panzió -
Koltó - panzió
Még nincs értékelve.
A koltói Bió Panzió 9 fő részére tud szállást biztosítani vendégszobáiban. Csendes, nyugodt, eredeti falusi környezet, forgalomtól és a város zajától távol, mégsem nagy távolságra, mindössze 9 km-re Nagybányától.
Bababarát Falusi turizmus Hegyvidéki Sport és szabadidő turizmus
Wine Princess Panzió -
Ópálos - panzió
Még nincs értékelve.
Őrzött parkoló, játszótér, lugas és kellemes környezet várja a kedves vendégeket a 40 fős kapacitású panzióban Ópáloson, ahol kellemesen tölthetnek el akár egy egész hétvégét is, remekebbnél remekebb borok társaságában 8 kétágyas és 8 háromágyas szobákban.
Bor- és gasztroturizmus Falusi turizmus
Turul Panzió -
Magyarremete - panzió
Még nincs értékelve.
Pihenjen a Bihari Hegységben Magyarremetén! Családi vendégfogadó, a Turul Panzió, a Fekete Körös völgyében, a bihari hegyek lábánál fekvő Belényesi medencében, Magyarremete (Remetea) központjában helyezkedik el. Túraútvonalainkon érintetlen, látnivalókban gazdag természeti csodákban gyönyörködhet. Magyarremete, 1910-ig Remete (románul Remetea) község Romániában, Bihar megyében. A település Belényestől 7 km-re északra, a Belényesi medencében, a meziádi patak mellett fekszik.
Falusi turizmus Hegyvidéki Sport és szabadidő turizmus
Monaco Félixfürdő Komplexum  -
Félix-fürdő - panzió
Még nincs értékelve.
A Félix fürdői Monaco vendéglátóipari együttes egész évben nagyszerű feltételeket biztosít a pihenni, feltöltődni vágyóknak, hiszen alig 200 méterre található Félix fürdő termálvizes medencéitől.
Falusi turizmus Gyógyüdülés
Sólyomkővári Ifjúsági Központ -
Sólyomkővár - ifjúsági szállás
Még nincs értékelve.
A szilágysomlyói református egyházmegye Sólyomkővári Ifjúsági Központja táborozásra lett kialakítva, így nagyon alkalmas nagyobb csoportok fogadására. A település központjától 4 km- re helyezkedik el.
Család- és gyerekbarát Falusi turizmus Sport és szabadidő turizmus Téli sport
Marioara Panzió -
Breb - panzió
Még nincs értékelve.
A Marioara Panzió Máramarosban, Bréb faluban található. A Kakastaréj lábánál, festői környezetben elhelyezkedő falu Aknasugatagtól 6 kilométerre fekszik.
Falusi turizmus Gyógyüdülés Hegyvidéki Sport és szabadidő turizmus
Hanul Bratcutei fogadó -
Barátka - panzió
Még nincs értékelve.
Barátka a Sebes Körös és annak mellékfolyói által létrehozott medencében található. A Hanul Bratcutei panzió épületét 2007 júliusában véglegesítették, a szobák falusi stílusban vannak berendezve, kerek fából készült bútorokkal, saját fürdőszobával illetve terasszal.
Bababarát Család- és gyerekbarát Falusi turizmus Hegyvidéki Konferencia Sport és szabadidő turizmus Téli sport Vízparti
Castle Inn -
Szilágysomlyó - panzió
Még nincs értékelve.
A Nagyváradtól és Debrecentől 100 km-re elhelyezkedő város három csillagos panziója tágas étteremmel, 10 napfényes szobával, 5 barátságos apartmannal, modern eszközökkel bíró konferenciateremmel szolgálja az Ön(ök) kényelmét.
Konferencia Városnéző
Casa Iurca Panzió -
Máramarossziget - panzió
Még nincs értékelve.
A Casa Iurca Panzió a történelmi Máramaros szívében, Máramarosszigeten helyezkedik el. Az 51 férőhelyes panzió 22 jól felszerelt szobával valamint egy 150 férőhelyes vendéglővel várja vendégeit. A panzió eredetiségét a hagyományos és a modern elemek ötvözete adja.
Hegyvidéki Konferencia Városnéző
Victoria Hotel  -
Borsafürdő - 3 csillagos hotel
Még nincs értékelve.
A Borsafüredtől 400 m távolságra levő szálloda 60 férőhellyel, bárral, külön parkolóval, wireless internettel, felszerelt konyhával áll vendégei rendelkezésére, mindez 3***-os kategóriában.
Család- és gyerekbarát Hegyvidéki Konferencia Sport és szabadidő turizmus Téli sport Városnéző
Beverly Hills Panzió -
Váradszentmárton - 3 csillagos hotel
Még nincs értékelve.
A Beverly Hills Panzió Félixfürdő Nagyvárad felöli bejáratánál, az Apollo -strand közelében ( 5 perc gyalogút), a Félixi-erdő mellett található. Az összesen 24 férőhelyes panzió 6 tágas szobával, egy lakosztállyal, jól felszerelt konyhával áll vendégei rendelkezésére.
Gyógyüdülés Konferencia Sport és szabadidő turizmus Városnéző Wellness
Casa Rad Panzió -
Váradszentmárton - panzió
Még nincs értékelve.
A Váradszentmárton településen, Félix- és Püspökfürdőtől (Május 1) mindössze 1 kilométerre fekvő "Casa Rad" panzió egy elegáns és egyedi környezetben várja kedves vendégeit.
Család- és gyerekbarát Konferencia Városnéző
La Marie de la Rascruce Panzió -
Desze - panzió
Még nincs értékelve.
Vendégszeretet, komfort, kikapcsolódás, hagyományok, jókedv, tiszta levegő, panoráma, Máramaros... csak néhány iránykő amit a La Marie de la Rascruce Panzióban megtalál a vendég. A máramarosi hagyományőrzés és a modern kényelem elemeit egyeztetni igyekvő panzióban bárki megtalálhatja a számára szükséges kényelmet és kikapcsolódást.
Falusi turizmus Hegyvidéki
Korona Hotel -
Máramarossziget - 2 csillagos hotel
Még nincs értékelve.
A XIX században épült, különleges kialakítása és borospincéje miatt számos fejedelem is megszállt a Korona Hotelben, beleértve I.Ferdinánd királyt, Mária királynőt, Károly herceget, Elena hercegnőt és Miklós herceget, akik 1923 július 20-22 közt szálltak meg itt. A Coroana (Korona) Hotel, Máramarossziget központjában helyezkedik el, különféle turisztikai látványosságok mellett mint például a Börtönmúzeum, templomok és más múzeumok.
Konferencia Városnéző
Lucian Panzió -
Jádremete - panzió
Még nincs értékelve.
A panziót azoknak javasoljuk, akik egy lazító vakációt szeretnének eltölteni gyönyörű természeti környezetben, kilátással a Nyugati Szigethegység varázslatos panorámájára. A Lucian Panzió rusztikus helyiségeiben a korszerű felszerelés a vendégek kényelmét szolgálja.
Falusi turizmus Hegyvidéki Sport és szabadidő turizmus Téli sport
Hotel Alma Spa -
Szatmárnémeti - 3 csillagos hotel
Még nincs értékelve.
A Szatmárnémeti központjához közel fekvő Alma Spa 3 csillagos szálloda, széles körű szolgáltatást nyújt vendégeinek.A kényelmes szobákon kívül fittness terem, masszázs szalon, szauna, szépségszalon is áll a vendégek rendelkezésére.
Család- és gyerekbarát Gyógyüdülés Konferencia Sport és szabadidő turizmus Városnéző Wellness
Rustic House Panzió -
Biharfüred - panzió
Még nincs értékelve.
A 2 házból álló Rustic House Panzió az Erdélyi Szigethegységben, 700 m tengerszint feletti magasságban található, 15 km távolságra Biharfüredtől és mindössze 4 km-re a Lesi-tó végétől.
Hegyvidéki Sport és szabadidő turizmus Vízközeli
Hotel Nova -
Máramarossziget - 3 csillagos hotel
Még nincs értékelve.
Konferencia Téli sport Városnéző
Silver Panzió -
Szombatság - panzió
Még nincs értékelve.
A Silver Panzió Nagyváradtól 30 km-re, Szombatság településen, egy csendes, nyugodt környezetben található. A panzió 8 kétágyas szobával, 2 apartmannal valamint hagyományos konyhájáról neves, 80 férőhelyes vendéglővel valamint egy külön bérelhető villával rendelkezik.
Család- és gyerekbarát Falusi turizmus
Vila Carlos  -
Váradszentmárton - panzió
Még nincs értékelve.
A 2008-ban nyílt panzió Félixfürdő és Szentmárton határában található, ideális helyen, mivel úgy Félixfürdő, mint Püspökfürdő strandjai is könnyen elérhetőek innen. A 3 csillagos panzió 18 szobával rendelkezik.
Gyógyüdülés Konferencia Városnéző Wellness
Hotel Aqua Thermal Spa & Relax -
Püspökfürdő - 3 csillagos hotel
Még nincs értékelve.
A 3 csillagos Aqua Hotel Püspökfőrdőn ( Május 1), Nagyváradtól 4 km-re, Félixfürdőtől pedig mindössze 2 km-re található. Az 50 férőhelyes szálloda vendéglővel, wellness részleggel, konferenciateremmel rendelkezik.
Sport és szabadidő turizmus Városnéző Wellness
Jedera ( Borostyán) Panzió -
Aknasugatag - panzió
Még nincs értékelve.
A Jedera ( Borostyán) Panzió a sós fürdőiről híres Aknasugatagon található. Az 5 szobás, összesen 12 férőhelyes panzió saját vendéglővel, külső és belső medencével, masszázs és fitness szalonnal rendelkezik.
Falusi turizmus Gyógyüdülés Hegyvidéki
Hotel Queen -
Arad - 2 csillagos hotel
Még nincs értékelve.
A Queen Hotel Aradon, a Maros völgyében található, a román-magyar határtól mindössze 20 kilométerre. A 48 férőhelyes, 20 szobával, vendéglővel, bárral, pizzázóval és konferencia teremmel rendelkező szálloda kényelmet és eleganciát biztosít úgy a pihenni vágyó, mint az üzleti ügyekben érkező vendégeinek.
Család- és gyerekbarát Konferencia Városnéző
Class Hotel -
Nagyvárad - 3 csillagos hotel
Még nincs értékelve.
A CLASS szálloda kellemes, meleg légkörben köszönti vendégeit. A Class szállodában a korszerűség, elegancia és a kényelem egyaránt megtalálható. Meleg és kellemes hangulat, vendégszeretet jellemzi a Class Hotelt, amely ilyen szempontból egyedi Nagyváradon.
Konferencia Sport és szabadidő turizmus Városnéző
Club Castel Villa -
Menyháza - panzió
Még nincs értékelve.
A Club Castel Villa egy olyan kastélyban található, amely a korszerűsítéseknek köszönhetően jelenleg négy csillagos szálláshely és vendéglő. 7 szobával és egy lakosztállyal rendelkezik.
Falusi turizmus Gyógyüdülés Hegyvidéki Kastély, kúria Sport és szabadidő turizmus Téli sport
Ileana Teodora Teleptean Panzió -
Vadu Izei - panzió
Még nincs értékelve.
Az Iza völgyében található panzió 15 kényelmes és jól felszerelt szobával, igazi máramarosi vendégszeretettel várja kedves vendégeit.
Bor- és gasztroturizmus Falusi turizmus Hegyvidéki Sport és szabadidő turizmus Téli sport Városnéző
Hotel Romanita -
Nagybánya - 4 csillagos hotel
Még nincs értékelve.
A Nagybányától 2 km-re délkeletre fekvő Lénárdfalva (Recea) településen található 4**** Romanita Hotel egy új szálloda, mely a város nyüzsgésétől távol, egy kellemes környezetben várja a pihenni vágyó vagy üzleti célból érkező vendégeit. A szálloda 30 szobával és egy apartmannal, vendéglővel, két kültéri úszómedencével rendelkezik.
Család- és gyerekbarát Konferencia Sport és szabadidő turizmus Városnéző Wellness
Ramada Hotel  -
Nagyvárad - 4 csillagos hotel
Még nincs értékelve.
A Ramada szálloda elhelyezkedése nagyon kedvező: csupán 10 percnyi távolságra a repülőtértől, 20 percre a magyar határtól, 5 perc alatt el lehet érni a városközpontot, a helyi nevezetességeket. A Ramada Hotel korszerű, 4 csillagos újonnan épült szálloda (2010), elegáns, visszafogott kialakítással. A szálloda gondoskodik mindazokról, akik szolgálati ügyben, de azokról is, akik turistaként érkeznek.
Család- és gyerekbarát Konferencia Városnéző
Transit Hotel -
Nagyvárad - 3 csillagos hotel
Még nincs értékelve.
4 csillagos szállás és étkezés – 3 csillagos árakon. A TRANSIT szálloda kellemes légkört biztosít korszerű körülmények között Nagyvárad peremén, Félix fürdő és Május 1 fürdő közelében, 200 méterre a Selgros és Praktiker áruházaktól. A szálloda ideális (eszményi) színhelye lehet akár üzleti tárgyalásoknak, akár pihenésnek.
Konferencia Városnéző
41 db
Rendezés
1
2
>

Partium szállás kategóriák szerint

szálláshelyek Partium turisztikák szerint

partiumi szállások szállás Csomagajánlatok

Széles választék

700+ szálláshely, 1000+ program és 7000+ látnivaló közül választhat, melyek folyamatosan frissülnek.
A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Nincs foglalási díj!
Velence Resort
Utazzitthon.hu wellness ajánlatai Hajduszoboszlón
Árgarancia és adatvédelem

Ügyfélszolgálat

Kollégáink megválaszolják kérdéseit, segítséget nyújtanak a foglalásban.
E-mail: info@utazzerdelybe.hu
Tel.: +36-20-25-83541
Nyitvatartás: H-P: 8.00-18.00, SZ:10.00-16.00
Kapcsolat és ÁSZF

Kapcsolat és ÁSZF

Közösségi kapcsolat

Hírlevél
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Homokóra - utazás itthon, szállások itthon, magyar szállások
Szíves türelmét kérjük!